OVER ONS

JW Accountants

Na het behalen van de titels Accountants-Administratieconsulent (AA) en Belastingadviseur (RB) werd mijn droom om voor mijzelf te beginnen steeds sterker. De afgelopen vijftien jaar heb ik bij Ernst & Young Accountants en Reinink Accountants & Adviseurs veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van accountancy en fiscale wet- en regelgeving.

In januari 2013 heb ik JW Accountants opgericht. Een accountantskantoor met korte lijnen en open communicatie. Wij staan voor deskundigheid en kwaliteit.

Mijn werkplezier bestaat uit het begeleiden van ondernemers met al hun financiële zaken. Het is voor mij een uitdaging om de puntjes op de i te zetten, het kan altijd beter en efficiënter.

Betrokkenheid en openheid zijn sleutelwoorden voor een plezierige samenwerking. Als accountant heb ik een vertrouwensband met mijn cliënten. Afspraak is afspraak en daar kunt u bij mij altijd van op aan.

Ik hoop u graag te ontmoeten zodat wij kunnen bespreken wat ik voor u kan betekenen. Ik kijk uit naar een plezierige samenwerking!

Jeroen Waldhober AA RB

Vanaf het begin ben ik betrokken geweest bij JW Accountants.
Ik heb mijn propedeuse Accountancy behaald. En werk met veel plezier bij JW Accountants.

Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het verwerken van administraties. Ik vind het daarbij leuk om persoonlijk contact te hebben met de ondernemers. Het is fijn dat we ondernemers hierin kunnen ontzorgen.

Betty Waldhober